ODLIČAN STAJLING

Eva Longoria u odličnom odijelu dokaz je da bež ne mora biti dosadna

09.03.2023 u 14:00

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Eva Longoria ovih je dana baš 'zapela' za poslovne kombinacije u kojima nosi oversized sakoe, nalik onima koje je na Tjednu mode predstavio Yves Saint Laurent. U posve bež kombinaciji glumica je pokazala da nijedna boja ne mora biti dosadna, već sve ovisi o tome kako se to nosi

Odvažnom monokromnom kombinacijom Eva Longoria je pokazala da se sve može - kad se hoće! Možda je bež boja često svrstavana u onu kategoriju dosadnih, klasičnih boja, no ukoliko se dobro nosi - bež može biti itekako efektna! Posebice kada je riječ o posve bež outfitima koje čine odvažni komadi poput ovih koje je odabrala glumica.

Za razliku od modne klasičarke Kate Middleton koja ovu boju nosi na iznimno profinjen i decentan način pokazujući da vrlo dobro 'pliva' u svojim kraljevskim dužnostima i kodeksu odijevanja, Longoria je ipak razradila uspješnu formulu kako od ove boje izvući njezin maksimum.

47-godišnja glumica New Yorkom je prošetala trodijelno odijelo, koje bi svaka ljubiteljica klasičnih poslovnih kombinacija 's pomakom' voljela imati u ormaru. U predimenzioniranom bež odijelo glumica je izgledala istinski cool, a bež kombinaciju upotpunila je i bež cipelama na visoku petu.

Ove je sezone popularno nositi prsluke od odijela u službi topova pa je glumica iskoristila i taj trend izbacivši košulju i majicu iz kombinacije, čime je postigla da ovaj 'ozbiljan' look zrači seksipilom. Iako bi mnogi priručnici rekli kako ženama smeđe kose bež boja neće pristajati, boja ove kombinacije naglasila je glumičin tamniji ten i čokoladno smeđu kosu.

Posljednjih dana glumica je sklona odijelima pa je prije svega nekoliko dana također prošetala sjajnu kombinaciju koju bi mnoge voljele kopirati. U ponedjeljak je odjenula tamnosivo odijelo predimenzioniranog sakoa i širokih hlača, no tada je ipak odabrala uski sivi top i crne kožne štikle.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: HANNAH MCKAY/WPA POOL / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA