bio je 'stup obitelji'

Goran Ivanišević tuguje, oprašta se od bliskog člana obitelji

10.07.2024 u 17:50

Bionic
Reading

Zadnjih dana kada se zaljubljenici u tenis prisjećaju najvećeg uspjeha u karijeri našeg čuvenog sportaša (obilježava se 23. godišnjica njegova trijumfa u Wimbledonu), zadesila ga je tužna vijest

U 80. godini preminuo je Mladen Ivanišević, Goranov stric, mlađi brat njegova oca Srđana Ivaniševića, javlja Slobodna Dalmacija.

Navode da će njegov posljednji ispraćaj biti na splitskom Lovrincu. Pišu također da je Mladen Ivanišević bio 'stup obitelji' te da su on i Srđan rođeni u obitelji Šime Ivaniševića, 'Splićanina o' kolina, plemenskog nadimka ili kako bi se reklo prišvarka - Đinđerica'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Podsjetimo, legendarnom tenisaču se sve promijenilo 9. srpnja 2001. kad je postao prvi Hrvat koji je osvojio Wimbledon i oduševio svijet. Više puta je isticao kako mu nijedan sportski uspjeh nije toliko važan kao trenutak kada je postao otac. Prvi put je to bilo prije 21 godinu, kad mu se rodila kći Amber Maria, a osim nje i 16-godišnjeg Emanuela ima i 6-godišnjeg Olivera, kojeg je dobio u braku s Nives Ivanišević.

proljeće u gradu

Romantika u centru grada: Goran Ivanišević ne ispušta ruku svoje voljene Nives

Pogledaj galeriju