pogledajte gdje je bio

Janko Popović Volarić se otisnuo u novu avanturu, a pratitelji mu poručuju: 'Ovo je božanstveno'

05.07.2024 u 19:40

Bionic
Reading

Mnogima omiljeni glumac koji godinama već nosi titulu miljenika žena, opet je oduševio objavom s putovanja. Janko Popović Volarić igra u dva filma 'Šlager' Nevija Marasovića i 'Svemu dođe kraj' redatelja Rajka Grlića, koji će se prikazati na otvorenju skorašnjeg filmskog festivala u Puli, a u međuvremenu se pohvalio s istraživanjem fascinantne prirode Visokih Tatri u Slovačkoj i Poljskoj

Osim po vrsnim umjetnički projektima u kojima je sudjelovao, Janko Popović Volarić je poznat i po strasti za hodanjem i bicikliranjem po prirodi., a sklon je zanimljivim i fizički zahtjevnim avanturama. Nedavno je završio školu Planinarskog društva Grafičar, a na Instagramu se pohvalio da je dobio i diplomu.

Ondje je učio o meteorologiji, spašavanju, speleologiji, a onda se uputio u planinski lanac koji se nalazi na granici Slovačke i Poljske, a pokazao je prizore koji oduzimaju dah. Kolega Roko Sikavica mu je komentirao da 'mora da je pronašao mir', a Janko mu je odgovorio da 'ga još traži ali da je sve bliže'.

Podsjetimo, glumac iza sebe ima jedan brak, a već nekoliko godina je u ljubavi s producenticom i glazbenicom Lovorkom Sršen pa se pretpostavlja da je s njom uživao i na zadnjem putovanju.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

a

UŽIVA U SAMOĆI

Janko Popović Volarić u solo šetnji središtem grada

Pogledaj galeriju