FASHION GURU

Kolindin stajling bio je taman za špicu, ali detalj ocvalog povećeg cvijeta bio je presudan

  • 16.06.2024 u 16:02

  • Bionic
    Reading

    Kolinda Grabar-Kitarović, dobro je poznato, strastvena je navijačica Vatrenih, a njezin prigodni look koji je pokazala na zagrebačkoj špici uoči utakmice između Hrvatske i Španjolske na Euru, zapao je za oko i našem Fashion Guruu

    Ne znam niti za jedno ovako popularno pokazivanje kao kod Zagrepčana.

    Nekada davno za pokazivanje sebe i odjeće prvo takvo mjesto bio je poznati pariški most Pont Neuf, a gledajući zagrebačku špicu, nismo puno odmaknuli od trenda 18 stoljeća.

    MODNO UZ VATRENE

    Zagrebačka špica puna je poznatih lica, a svu je pažnju ukrala bivša predsjednica

    Pogledaj galeriju

    Francuzi su, naravno, to napravili s modnim tjednima, a mi, eto sa špicom. Tu su pojavljuju iz subote u subotu uvijek iste osobe poput Turudića ili influencera, a ponekad to začini i popularna bivša predsjednica.

    • +4
    Jakov Kitarović i Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

    Iz osobnog obiteljskog iskustva (imam brata profi sportaša) moram naglasiti da smo uvijek bili upozoreni prilikom važnih sportskih natjecanja kako da se obučemo, trebamo li doći gledati i sl... Uostalom, svi sportaši su pomalo praznovjerni.

    Kolinda se lijepo sredila za jučerašnju špicu i utakmicu, s crvenim hlačama, bijelim sakoom i cvijetom za reverom kao i uvijek odala je počast hrvatskim sportašima, ali možda to nije bilo dovoljno. Koliko god njezina kombinacije bila dobra, mislim da je već ocvali modni detalj na reveru sakoa, tj. predimenzionirani cvijet bio presudan. Znamo koliko je bitno sve ono u detaljima, a da je odjenula dres možda bi imali više sreće. Eto prijedloga stajlinga za sljedeću utakmicu...

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.