njegov veliki fan

Ljubav koja traje: Matthew McConaughey podržao Novaka Đokovića

05.06.2024 u 12:32

Bionic
Reading

Matthew McConaughey veliki je ljubitelj tenisa, pogotovo kada reket u ruci drži srpski tenisač Novak Đoković. Diljem Hollywooda Đoković ima velike obožavatelje, a McConaughey je čak bio i u loži obitelji Đoković tijekom turnira u New Yorku

Najbolji tenisač svijeta jučer je šokirao svijet objavom o napuštanju jednog od najvećih turnira u Europi. Naime, Novak Đoković je nakon turnira u Švicarskoj objavio vijest da neće nastupiti na Roland Garrosu, što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama. Među žalosnim obožavateljima našla su se i neka poznata imena, kao što je Philippine Leroy Beaulieu te Matthew McConaughey.

'Stvarno mi je žao što objavljujem da se moram povući sa Roland Garrosa. Igrao sam srcem i dao sve od sebe u jučerašnjoj utakmici i nažalost, zbog medijalnog meniskusa u desnom koljenu, moja ekipa i ja smo morali donijeti tešku odluku nakon pažljivog razmatranja i konzultacija', napisao je Đoković na Instagramu te dodao: 'Želim puno sreće igračima koji se natječu ovaj tjedan i iskreno zahvaljujem nevjerojatnim navijačima na svoj ljubavi i kontinuiranoj podršci.'

Kombinacije biljaka koje treba izbjegavati Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Zvijezda serije 'Emily u Parizu' reagirala je na Novakovu objavu izrazivši žalost, ali i čestitke tenisaču koji svojom igrom pomiče granice.

U odluci ga je, kao i uvijek, podržao njegov veliki fan - Matthew McConaughey!

Prošle godine Matthew McConaughey bodrio je Novaka Đokovića s tribina na US Openu u New Yorku, i to iz lože srpskog tenisača te u društvu supruge Camile Alves i članova obitelji Đoković.

'GOAT. Više od mentalnog stroja', napisao je glumac podijelivši sliku s US Opena jučer nakon što je Đoković objavio kako odustaje od pariškog turnira.

Prema urbanom rječniku, naziv 'GOAT' dolazi od 'Greatest of All Time', odnosno što u prijevodu označava najboljeg svih vremena. Tom se titulom već govorilo i o našem Luki Modriću, a često se njome krasi i srpskog tenisača.

PREPUNE TRIBINE

Finale US Opena nisu propustile ni brojne poznate face; pogledajte tko je sve bio

Pogledaj galeriju