PUNJENJE BATERIJA

Modrić i Kovačić nakon ispadanja s Eura odmarali na jahti u okolici Dubrovnika

06.07.2024 u 18:58

Bionic
Reading

Nakon brzog ispadanja s Europskog prvenstva u nogometu, Mateo Kovačić i Luka Modrić otišli su na ljetovanje koje su danas završili u Dubrovniku

Proslavljeni repreznatativci su i privatno dobri prijatelji pa su i ove godine sa svojim obiteljima proveli odmor na luksuznoj jahti. Nogometaši su sa svojim obiteljima stigli u luku Gruž u Dubrovniku, gdje su i snimljeni s osmijesima na licima, piše Dubrovački dnevnik.

Prije dolaska u Dubrovnik Modrić i Kovačić uživali su u dubrovačkom akvatoriju, a posjetili su i restoran Gastro mare Kobaš na Pelješcu čiji je vlasnik legendarni chef Antonio Toni Bjelančić od milja zvani Bjelko, koji je kuhao s Modrićem i Kovačićem.

Modrić je kum prvom djetetu Izabel i Matea Kovačića, sinu Ivanu, a zajednička ljetovanja za ove dvije obitelji ušla su u tradiciju.

Podsjetimo, Modrić je i prošle godine boravio na samom jugu Hrvatske, a viđen je u Župi dubrovačkoj na luksuznoj jahti Ferretti Custom Line 120 Erolia. Tjedan dana na toj luksuznoj jahti košta oko 160 tisuća eura, a ista može primiti 10 do 12 ljudi u pet soba. Kako bi se osigurao vrhunski tretman gostiju, na jahtu stane i do osam članova posade.

Krajem kolovoza prošle godine snimljen i na otoku Šipanu u društvu Davida Beckhama, a s njima su bile i njihove obitelji.

  • +4
Obitelj Luke Modrića na stadionu u Berlinu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL