ljetne radosti

Maja Šuput se ispružila na plaži: 'Negdje je zalazak jednostavno bolji'

11.07.2024 u 12:51

Bionic
Reading

Pjevačica i uspješna poduzetnica već nekoliko dana boravi u Istri na odmoru. Maja Šuput već je pokazala dio svoje bogate ovoljetne kolekcije kupaćih kostima, a nastavlja u istom 'tonu'

Maja Šuput trenutno puni baterije na domaćem terenu. Uz nju su, naravno suprug Nenad Tatarinov i njihov sinčić Bloom, a dane provode na prekrasnim destinacijama.

Ljubiteljica kupaćih kostima

Poznato je da pjevačica obožava badiće i da sa svojih putovanja ne nosi suvenire, nego gdje god boravi kupuje kupaće kostime. Ima ih svakakvih, a preferira i jednodijelne, ali i dvodijelne modele.

U najnovijoj objavi je pokazala jednostavan, crni jednodijeli badić u kojem se ispružila na vrućoj kamenoj stijeni. 'Negdje je zalazak jednostavno bolji', poručila je, ali naravno više se gledalo njezino, kako su to opisali fanovi 'krasno tijelo' nego ostatak fotografije.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Preferira mini odmore

Maja je ranije izjavila da kad vidi da joj je kalendar popunjen do kraja godine, nema nikakvih želja osim nekoliko mini godišnjih odmora iz snova. Svako toliko priušti si kraće odmore, većinom putuje u inozemstvo. Što se posla tiče, u zadnje vrijeme je više puta isticala kako želi snimiti film.

KONCERT U HERCEGOVCU

Pogledajte kakvu je kreaciju Maja Šuput odabrala za nastup na Danima krumpira

Pogledaj galeriju