izgleda odlično

Opušteni look koji želimo ukrasti: Natalie Portman blista u oversized sakou i trapericama ravnog kroja

25.10.2022 u 14:14

Bionic
Reading

Glumica Natalie Portman ne vidimo često, ali kad god je tu - ona blista. Snimljena je na setu novog filma na kojem radi, a njena jednostavna kombinacija poslužit će kao modna inspiracija za sve casual stylinge koje želimo kreirati

Najpoznatija glumica s diplomom s Harvarda snimljena je na setu filma 'May December' koji snima zajedno s kolegicom Julianne Moore i mladim Charlesom Meltonom. Njeno casual izdanje rado ćete kopirati u danima kada ne znate što obući.

Jednostavan 'go-to outfit' crne majice i traperica ravnog kroja Natalie Portman upotpunila je oversized tamnoplavim sakoom. Iako djeluje kao da je sako posudila od supruga, glumica ga nosi s puno stila i smisla za modu. Jednostavnu kombinaciju za svaki dan upotpunila je bijelim tenisicama brenda Veja.

Osim što je brend u zadnjih 5 godina doživio pravi boom na modnoj sceni, pohvalno je istaknuti kako za prihvatljivu cijenu nude razne inovativne materijale osmišljene od recikliranih plastičnih boca ili recikliranog poliestera.

  • +3
Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim outfita, Portman je prošetala i novu frizuru sa šiškama koje joj izvrsno stoje te daju cjelokupnoj kombinaciji 'francuski štih'.

Film na kojem glumica radi od lipnja tematizira priču o romansi između mlađeg muškarca i starije žene koji su dobili par blizanaca te bivaju suočeni s mogućnošću snimanja filma o njihovim životima. Par će glumiti već spomenuti par Moore-Melton, a Natalie Portman glumicu koja će u filmu utjeloviti majku.