psk_2

podbacio je

Razočarani Kylian Mbappe nakon poraza otvorio dušu: To je pitanje za izbornika...

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 10.07.2024 16:32
  • Objavljeno 10.07.2024 u 16:34
Bionic
Reading

Francuska je u polufinalu Eura izgubila od Španjolske 2:1. Svima je jasno da je kapetan 'tricolora' Kylian Mbappe, bez obzira na ozljedu, na ovom natjecanju debelo podbacio. Zabio je samo jedan gol u pet odigranih utakmica...

Razočarani je Kylian Mbappe otvorio dušu nakon poraza 2:1 u polufinalu Eura od Španjolaca. Jasno mu je kako je baš on jedan od najvećih krivaca za neuspjeh Francuza na ovom natjecanju te je bio izrazito samokritičan.

'U nogometu, ili si dobar, ili nisi. Ja nisam bio dobar. Podbacio sam na Euru. Želio sam postati prvak Europe...', kazao je vidno razočarani Mbappe pa nastavio:

'Sad idem na odmor, moram se spremiti za novo poglavlje u životu. Preda mnom je puno posla, čeka me puno toga novog...'

Mbappe je istaknuo i to da su Španjolci zaslužili plasman u finale Eura.

  • +27
Španjolska - Francuska, Euro (9.7.2024.) Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN

'Nismo promašili puno šansi, ali promašili smo ih dovoljno da ispadnemo. Španjolska je igrala bolje od nas i zaslužili su da odu u finale', priznao je Mbappe koji je pred kraj utakmice propustio šansu da poravna rezultat na 2:2:

'Morao sam to zabiti... Ako ništa, morao sam šutirati u okvir gola. Nažalost, šutirao sam preko gola i to je surova realnost nogometa', pričao je utučeni Mbappe.

Francuski novinari su ga pitali i treba li nešto mijenjati u reprezentaciji...

'Nisam ja izbornik, to je pitanje za njega. Ne mogu doći ovdje i reći što se sve treba mijenjati. Ja trebam samo biti najbolja verzija sebe za suigrače. To je pitanje za izbornika...', zaključio je Kylian Mbappe.

Cup tree provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal