SPEKTAR DARUJE

Rovinj je uvijek dobra ideja: Osvojite ljetovanje u istarskom modrom dragulju

16.05.2024 u 09:27

Bionic
Reading

Nagradna igra 'Spektar nagrađuje' traje do 19. svibnja i u sklopu nje će najsretniji dobitnik biti nagrađen poklon bonom Maistra Hospitality Group u iznosu do 2.000 eura

Glazba, ples, romantika, prekrasne plaže i kristalno more. Klaster ovih riječi može se lako vezati uz bilo koju destinaciju na hrvatskoj obali no jedan istarski grad uz sve to nosi jedan poseban šarm koji je teško nadomjestiti. Riječ je, dakako, o Rovinju, jednom od najljepših i najromantičnijih mjesta na svijetu.

Iako se njegova ljepota može iskusiti u bilo koje doba godine, tijekom ljetnih mjeseci rovinjske ulice i plaže dišu posebnim životom. Ovoga se ljeta, primjerice, održava Festival barokne glazbe BaRoMus, kao i Ljetni festival Rovinj, priznati festival klasične glazbe koji iz sezone u sezonu priređuje raznovrsnu paletu atraktivnih i pomno osmišljenih glazbenih projekata s brojnim istaknutim domaćim i inozemnim umjetnicima. Stoga, ako još uvijek tražite destinaciju za ljetni godišnji, posjetite grad sv. Eufemije koji nikada ne razočara svojim sadržajem i šarmantnošću.

Spektar jedno kućanstvo časti poklon karticom od 2.000 eur

Naime, do 19. svibnja traje nagradna igra 'Spektar nagrađuje' u sklopu koje će najsretniji dobitnik biti nagrađen ljetovanjem na Jadranu, odnosno poklon karticom Maistre u iznosu do čak 2.000 eura. Hrvatska hotelijersko-turistička kompanija upravlja brojnim hotelima, turističkim naseljima i kampovima Istri, a dobitnik nagrade samostalno odabire Maistrino odmaralište u kojem će iskoristiti osvojeni iznos.

Ako ste klijent Croatia osiguranja, korisnik programa Spektar ili to planirate tek postati, provjerite kako izgleda ovaj jedinstveni koncept pogodnosti, povežite više osiguranja svojeg kućanstva u jedan paket kako bi se ostvarili brojne pogodnosti i prijavite se odmah u nagradnu igru. Sretno!

Spektar uvijek daje više pa tako i sada možete osvojiti ljetni paket

Spektar je ususret svom prvom rođendanu odlučio nagraditi sve, ne samo korisnike programa. U tijeku je i nagradnjača putem koje je moguće osvojiti Spektar ljetni paket. On sadrži sve što vam je potrebno za vaše ljetne avanture. Za početak, sadrži platnenu torbu za svaki dan s razigranom, ljetnom ilustracijom dizajnerice BooBoo Tannenbaum, kao i veliki ručnik za plažu. U paketu se nalazi i popularna Equa staklena boca za vodu, ali i vaučer za popust za Dodatno zdravstveno osiguranje Croatia osiguranja u vrijednosti od 30 eura te vaučer za popust u Croatia poliklinikama u vrijednosti od 20 posto na određene usluge.

Čitateljima tportala darujemo Spektar ljetne pakete, a dobitnici su Igor Strbad, Dijana Vesel, Martina Rudić, Anđelko Rumenović, Sandra Miletić i Pave Miloglav.