riječi ohrabrenja

Sanja Doležal se obratila Baby Lasagni: 'Za sve nas ti si već pobijedio'

11.05.2024 u 18:48

Bionic
Reading

Nakon trijumfa u utorak navečer, cijela Hrvatska će večeras ponovno biti prikovana za ekrane. Na rasporedu je velika završnica Eurosonga, a Marku Purišiću se smiješi pobjeda. Podrška mu stiže sa svih strana, društvene mreže su eksplodirale, a mogu se pročitati i lijepe riječi od brojnih kolega i ostalih poznatih. Među njima je i ona naše pjevačice i voditeljice

'Dragi Marko, sve što si radio zadnjih deset godina, sve u što si vjerovao....dovelo te do ovog trenutka. Zato uživaj, a za sve nas si već pobijedio! Bravo!', poručila je Sanja Doležal u svojoj objavi na Instagramu.

Sanja točno zna kako je trenutno našem Baby Lasagni jer je i sama nastupala na tom prestižnom natjecanju prije 37 godina. Grupa Novi fosili osvojila je Europu s pjesmom 'Ja sam za ples' u u Bruxellesu kada su osvojila visoko četvrto mjesto.

Bez obzira na to što Novi fosili nisu pobijedili, Sanja je imala razloga za slavlje jer je finale Eurosonga održano točno na njezin 24. rođendan. Tada predstavnici bivše države, nastupili su predzadnji, nakon Johnnyja Logana koji je te godine odnio pobjedu s pjesmom 'Hold Me Now' što ga je učinilo jedinim izvođačem koji je dva puta pobijedio na Eurosongu.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell

Nove fosili imali su tada nezaboravnih deset dana za koje su provedeli u Bruxellesu. Među ostalim su bili su na primanju kod belgijskog kralja i kraljice, a za audijenciju morali su biti odjeveni po protokolu. Garderobu su im za Eurosong šivali su Rudi i Helena Šafranko iz kultnog zagrebačkog butika Valentino, kao i haljinu u kojoj je Sanja nastupila.

Izvor: Društvene mreže