nove serije i filmovi

Što gledati ovog vikenda: Pikanterije o holivudskim zvijezdama iz 80-ih i 'brdo' akcije

05.07.2024 u 17:00

Bionic
Reading

Novi vikend, novi naslovi na streaming servisima. Netflix ga otvara s legendarnim Eddiejem Murphyjem i novim nastavkom filma 'Policajac s Beverly Hillsa', MAX donosi filmsku franšizu 'Godzilla', dok na Disney+ stiže zanimljivi dokumentarac o 'Brat Packu' - velikim holivudskim zvijezdama čija je glumačka karijera startala u kultnim filmovima iz 80-ih

Bargain, SkyShowtime, 4. srpnja

U seriji 'Bargain' glume Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) i Chang Ryul (My Name). Serija je adaptacija istoimenog kratkog filma redatelja Lee Chung- hyuna iz 2015. godine. U seriji 'Bargain' muškarci su pod krinkom seksualnih susreta namamljeni u udaljeni hotel samo kako bi bili uhvaćeni u lanac trgovine ljudima, a njihovi organi prodani na dražbi najvišem ponuditelju. Nakon katastrofalnog potresa žrtve, trgovci ljudima i kupci ostaju zarobljeni unutar zgrade koja se raspada. Odsječeni od vanjskog svijeta, moraju se pod svaku cijenu boriti kako bi preživjeli.

BARGAIN Official Trailer (2023) Izvor: Društvene mreže / Autor: Movie Trailers Source

Splashback, Max, 5. srpnja

Dok svijet gleda u Mjesec, George Losser gleda u pisoar. Usred jednog od najznačajnijih trenutaka u ljudskoj povijesti – slijetanja na Mjesec – tip koji radi u NASA-inu skladištu ima svoj mali strastveni projekt: izum prve mreže za pisoar.

SPLASHBACK - Official Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Slice of Life

Ljubav ili smrt, Max, 5. srpnja

Novi nastavak priče o Koku, koji je ovoga puta ušao u pubertet u kojem ga osim nogometa počinju zanimati i cure, a zbog jedne postaje upravo zaljubljen do ušiju.

Ljubav ili smrt - Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Koko (Ratko Milić)

Filmska franšiza Godzilla, Max, 5. srpnja

Uoči vikenda, u ponudu streaming servisa Max stižu filmovi o najpoznatijem čudovištu iz Japana- od remakea iz 2014. godine do novijih filmskih nastavaka u kojima se Godzilla sukobljava s golemim orangutanom King Kongom.

Godzilla x Kong : The New Empire | Official Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Warner Bros. Pictures

Pickbox TV nudi raznolik ljetni program s napetim kriminalističkim serijama, dirljivim dramama i crnohumornim komedijama za one koji vole klasično televizijsko iskustvo.

Endeavour, mladi Morse (Endeavour), Pickbox TV, 2. srpnja

Britanski klasik smješten u Oxford 60-ih i 70-ih prati ranu karijeru detektiva Endeavoura Morsea. Radeći zajedno sa svojim starijim partnerom istražiteljem Fredom Thursdayem, Morse je uključen u brojne neočekivane i mračne istrage.

Endeavour | Trailer | ITV Izvor: Društvene mreže / Autor: ITV

'Beverly Hills Cop: Axel F, Netflix, 3. srpnja

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) vratio se na Beverly Hills. Nakon što je život njegove kćeri u opasnosti, ona (Taylour Paige) i Foley udružuju se s novim partnerom (Joseph Gordon-Levitt) i starim prijateljima Billyjem Rosewoodom (Sudac Reinhold) i Johnom Taggartom (John Ashton) kako bi pojačali vrućinu i otkrili zavjeru.

Beverly Hills Cop: Axel F | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Brats, Disney+, 5. srpnja

Dugometražni dokumentarni film 'Brats' bavi se kultnim filmovima iz 80-ih koji su oblikovali generaciju i narativom koji je zavladao kada su njihove mlade zvijezde bile označene kao 'Brat Pack'. Redatelj Andrew McCarthy ponovno se sastaje sa svojim kolegama Brat Packersima — prijateljima, kolegama i bivšim neprijateljima, uključujući Roba Lowea, Demi Moore, Ally Sheedy, Emilija Esteveza, Jona Cryera, Lea Thompsona i Timothyja Huttona, od kojih mnoge nije vidio više od 30 godina.

‘BRATS’ | Official Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: ABC News

Space Cadet, Prime Video, 4. srpnja

Tiffany 'Rex' Simpson (Emma Roberts) oduvijek je maštala o odlasku u svemir, ali život ne ide baš po planu. Odlučna preokrenuti stvari, cilja visoko i uz uljepšavajući dodir svoje najbolje prijateljice Nadine (Poppy Liu), njezina 'doktorirana' prijava dovodi je u NASA-in ultra-kompetitivni program obuke astronauta. Preko glave, Rex se oslanja na svoju pamet, pokretljivost i odlučnost da dođe na vrh svoje klase. Programski direktori NASA-e Pam (Gabrielle Union) i Logan (Tom Hopper) svakako su primijetili, ali može li ova djevojka s Floride proći kroz obuku i otići u svemir prije nego što otkrije svoju naslovnicu? Napisana i režirana od strane Liz W. Garcie, film 'Space Cadet' je komedija o moći biti ono što jesi, slijediti svoje snove i gađati zvijezde.

Space Cadet - Official Trailer | Prime Video Izvor: Društvene mreže / Autor: Prime Video