TRŽIŠTE RADA

U potrazi ste za poslom? Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju i što nude

11.07.2024 u 09:56

Bionic
Reading

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta

Najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj, LUSH manufaktura d.o.o., zbog rasta poslovanja u potrazi je za više djelatnika na različitim pozicijama: Pomoćni radnik u skladištu (m/ž), Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž), Skladištar - rukovatelj viličarem (m/ž). Ponuda uključuje redovan rad od ponedjeljka do petka, naknadu za topli obrok, naknadu za troškove prijevoza u iznosu stvarnih troškova, 50% popusta u LUSH trgovinama te pozitivno radno okruženje. Požuri i prijavi se do 27. srpnja.

IVICOM Consulting d.o.o., tvrtka specijalizirana za usluge konzaltinga, projektiranja, nadzora, upravljanja projektima te izgradnje industrijskih postrojenja i infrastrukturnih projekata, traže stručnog i odgovornog Prodajnog inženjera (m/ž). Pripremat ćeš ponude i pronalaziti nove potencijalne klijente te provodite analizu tržišta i prodajne mreže. Nude ti ugovor o radu na neodređeno vrijeme, edukacije u skladu s vlastitim interesima u razvojnom smjeru tvrtke, stimulativna primanja te rad u dinamičnom i poticajnom radnom okruženju. Ako si zainteresiran prijavi se do 02. kolovoza.

Telemach Hrvatska d.o.o., privatni mobilni operater u Hrvatskoj koji pruža niz telekomunikacijskih usluga za fizičke i pravne osobe, u potrazi je za Account Managerom (m/ž). Pridruži se stručnom timu i brini o korisnicima te sudjeluj u akviziciji novih malih i srednjih poslovnih korisnika. Ponuda uključuje fleksibilno radno vrijeme, službeni mobitel i laptop, službeni automobil 24/7, naknadu za prijevoz i topli obrok, 24 dana godišnjeg odmora u startu, popust na usluge i edukacije. Prijavi se najkasnije do 26. srpnja.