MIKE HESLIN

Imao je tek 30 godina: Iznenada preminuo glumac iz hit serije

06.07.2024 u 13:27

Bionic
Reading

Glumac Mike Heslin, kojeg smo imali prilike gledati u hitu Taylora Sheridana 'Special Ops: Lioness', preminuo je iznenada u 31. godini života, a vijest o njegovoj smrti s javnosti je podijelio njegov suprug

O smrti 30-godišnjeg Mikea Heslina, kojeg je javnost upamtila po ulozi u hit seriji 'Special Ops: Lioness', javnost je obavijestio njegov suprug Scotty Dynamo, pravog imena James Wilson, i to putem društvenih mreža. Kako je napisao, glumac je preminuo u utorak, 2. srpnja od 'neočekivanog srčanog zastoja nakon tjedan dana duge borbe u bolnici'.

'Michael je bio mlad, savršenog zdravlja, i liječnici nemaju nikakvo objašnjenje što se dogodilo', napisao je Scotty Dynamo i objavio niz fotografija Heslina iz različitih perioda njegovog života. Među njima su se našle i fotografije s njihova vjenčanja, ali i one Heslina iz djetinjstva.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Za svog supruga imao je samo riječi hvale, rekavši kako je bio 'briljantan, nesebičan, talentiran i pravi anđeo čuvar'. Naime, ožalošćeni suprug prisjetio se i kako mu je Heslin pomogao tijekom njegovih borbi s karcinomom.

Mike Heslin Izvor: Profimedia / Autor: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

'Bio je prva osoba koju bi svi nazvali i s kojom bi podijelili dobre vijesti, a bio je i savršena osoba koju su mogli nazvati ako im je trebalo rame na koje bi se mogli osloniti ili dobiti najbolji savjet', rekao je Dynamo i dodao da je Heslin bio 'najslađi, najbrižniji i najljubazniji čovjek na zemlji'.

Zanimljivo je kako mu je Heslin svojedobno povjerio kako bi volio biti donor, a to će se sada, njegovom smrću, i ostvariti.